Afstøver

Jeg har en perfekt ide, hvis du vil have en afstøver

Hvis du ikke kender det, at du ikke gider at støve af, tror jeg ikke at du er menneskelig. Det er en umenneskelig kedelig tjans, det at støve af. Det er jeg helt sikker på at de fleste mennesker vil give mig ret i. Derfor præsenterer jeg – en Afstøver. Det er simpelthen en flyvende tallerken, men den kan støve af, i stedet for at suge dig op i rummet og voldtage dig :).

En afstøver giver dit hus et nyt pust

Hvis du ikke er helt indforstået med hvad en afstøver er endnu, skal du ikke blive bange, fordi jeg er slet ikke færdig med at fortælle om dette fantastiske produkt.
En afstøver er dog ikke, som jeg sagde i headeren, en flyvende tallerken. Faktisk er en afstøver bare en slags rulle, med stof på. Det her stof er altså lavet til at samle støv og spindelvæv. Heraf, afstøver. Det er simpelthen bare en måde for dig at støve dine ting og sager af på en lidt lettere måde. Det er skam ikke fordi, du skal gå helt amok med at støve af nu, det ville jo bare gøre det sværere for os andre at følge med. Du skal gøre det med samme intervaller, men nu er det simpelthen bare blevet lettere for dig – You’re welcome.

Det er en simpel opfindelse, men en opfindelse som vil blive ved med at være relevant i mange år fremad.

En afstøver til enhver lejlighed

Man kan tage overskriften bogstavligt og ikke bogstavligt ;). Det er altid en god ide at have en afstøver. Især ville det være smart at have en i alle ens lejligheder, hvis man altså har flere end en. Derudover kan man også sige at man kan have en til enhver lejlighed, som man møder. Det betyder jo bare at du kan have en med dig når du skal være sammen med nogle venner, eller når du skal ud på tinder-date. Det er altid smart at være klar til at gøre rent hvor du end går. Det er nemlig derfor, at man kan kalde det til enhver lejlighed. Anyways, så har jeg været utrolig glad for min, og jeg vil blive ved med at bruge den i mange år fremad. Hvis den endelig skulle gå i stykker vil jeg altid prioritere den, frem for at få noget mad på bordet.

Det har så været min anmeldelse af hvad en sådan fidus kan.