Powerbank

Få strøm med powerbank

Kender vi alle ikke til at ens telefon er ved at løbe tør for strøm? med powerbank kan du nemt og hurtigt få strøm på din telefon. Vores telefon er i dagens danmarks gået hen og blevet en afhængighed for rigtig mange. Ikke særlig mange tager afsetd uden at have deres telefon på sig. Er det derfor ikke også vigtigt at der er strøm på den?

Tag din powerbank med på festival

Jeg stod og skulle på festival i august måned. Den her festival, i skanderborg som man bare ikke må gå glip af. Som mange andre i den unge alder af 22 år, er jeg en af dem som er sindsyg meget afhængig af min mobil. jeg bruger meget af min kommunkation med andre via messenger og så har jeg rigtig mange følgere på instagram jeg bliver nødt til at vedlligeholde. Jeg valgte derfor at købe en powerbank, som jeg vidste kunne være med til at give min mobil strøm. Muligheden for at oplade sin mobil på en festival er begrænset fordi der er mange om budet, som man siger. Du skal ovenikøbet også lade din mobil ligge det sted hvor du vælger at oplade den, hvilket betyder du ikke kan havde den med dig. Du kan derfor ikke tage billeder eller filme, hvis du gerne vil gemme på de fantastiske minder du får på en festival.

Gjorde min festival bedre

Ved at jeg købte mig en powerbank inden jeg tog på festival gjorde simpelhen min festival endnu bedre. Jeg havde nu mulighed for at oplade min telefon, når den manglede strøm og sammetid have den med dig. Jeg havde alletiders festival og jeg nød hvert et øjeblik sammen med mine venner. Det at jeg havde strøm på min telefon under hele festivalen, gjorde at jeg kunne gemem minder fra vores koncert med Britney Spears og Shawn Mendes som jeg er kæmpe fan af. Yderligere har jeg fået de sjoveste og mærkeligste billeder som jeg kan have for livet og som jeg kan tænke tilbage.  Min powerbank gjorde bare underværker. Jeg havde muligheden for at bevare min afhængighed på de sociale medier samtidig med at være på festival. Min mor var som sagt også med på sidelinjen da hun er en af mine følgere på instargram. Det var med til at skabe en vis form for tryghed både for hende og mig, eftersom hun kunne se hvad jeg fortog mig, næsten hele tiden.