Biobizz

Biobizz er kun for de rigtige spillere som ved hvad er bedst

En gødning er ofte en haveelskers bedste ven. Det er også noget jeg har hørt hos mange af mine forældres haveelskendes venner. Det bedste de kender til er en god gødning der hedder biobizz. De bruger den i store store mængder og det bærer åbenbart frugt på alle parametre. Jeg har i hvert fald ikke fundet noget der ikke har vokset sig kæmpe i deres have på bare få år.

Biobizz er din gode ven men også fjende

Det er ikke fordi der ikke er nogen, som ikke ved at biobizz vil få din have til at se helt perfekt ud på bare få år. Der er dog også en lille bagside til det fantastiske. Det er nemlig ikke lige så billigt som jeg kunne ønske mig. Det er dog lige meget for mine forældres venner fordi de er stinkende rige. Jeg tror de var advokater og har lavet deres eget firma som støtter nogle ret store virksomheder. Men det er ligemeget. Jeg ved ikke hvad der skal til før at de ikke ville bruge biobizz længere, nemlig fordi det virker så vanvittigt godt for dem. Jeg har ikke set mange haver, som stråler lige så meget som deres om sommeren. Det er næsten magisk og så er det altså også bare super flot, når de er helt fyldt med roser og tulipaner og ellers bare fyrer den af med store og flotte træer.

Biobizz er min gave til min haveelskende familie

Jeg har en meget haveelskende familie og det er nogle gange en forbandelse, men også en velsignelse. Forbandelsen består i at jeg altid skal hjælpe med at holde den pæn om sommeren, til en meget dårlig løn. Det gode ved det er at deres have er enorm og man kan holde nogle super gode fester der. Det er ikke ligefrem ofte at mine fester ikke har været en kæmpe succes. Jeg har i hvert fald ikke været til stede når det er sket. Der er altid nogle af gæsterne der ikke hygger sig, men det er mere deres skyld end nogen andens. Jeg har i hvert fald aldrig ikke haft det skide sjovt når der har været fest i familiens kæmpe have. Der er sikkert også mange som har haft det sjovt i udkanten af haven – 2 og 2 ;). Det er dog ikke noget problem. Det hele har jo så været pga. det gode gødningsmiddel, biobizz.