arcopedico damesko

Arcopedico damesko er noget af det finere – man kan dog ikke se det

Det er ikke fordi det handler om noget fancy, men i dag vil jeg fortælle om en slags sko, som jeg ikke har set før. Det er en arcopedico damesko og jeg forstår slet ikke hvad folk får ud af at gå i sådan en. Det er ikke en smart sko og det er ikke en flot eller praktisk sko, altså på nogen som helst måde.

Arcopedico damesko giver ingen mening for mig

Hvorfor vil du for det første kalde dine sko for arcopedico damesko??  Det er jo ikke nogen kan udtale og i hvert fald ikke noget de husker i mere end 3 sekunder efter udtalelse. Det er jo ikke ligefrem en god markedsføringsteknik vel? Er der mon en hemmelig grund til dette, eller en hemmelig plan som ingen må kende til. Jeg forstår det simpelthen ikke. Der må jo være en rigtig grund til at man ikke opkalder sine sko noget andet end det der. Det er jo ikke et flot navn heller, arcopedico damesko, altså hvor høj var man da man tænkte at det skulle være navnet. Det er ikke noget jeg er stor fan af, men det har jeg måske gjort klart nok efter hånden. Det er dog ikke det, det skal handle om. Det er jo en helt fin sko i guess. Det er jo ikke en grim eller ulækker sko, men den minder meget om navnet. Det er måske derfor de hedder det.

Hvad synes pøbelen mon om en arcopedico damesko?

Jeg regner ikke med at alle har samme ideer som mig. Jeg regner dog heller ikke med at jeg er alene med mine tanker. Det er jo ikke ligefrem en flot sko, men den er heller ikke så ulækker som navnet. Det er bare heller ikke en flot sko, og det er navnet heller ikke på nogen måde. Det er jo noget andet med de fede business sko som mange virksomheder producerer. Det er nogle fede sko og de har og så meget bedre navne som ikke er arcopedico damesko i hvert fald. Jeg er slet ikke fan af det navn og det er helt sikkert.
Jeg går i klasse med en pige som har de skide sko på. Jeg forstår ikke hvordan hun kunne få sig selv til at bruge penge på det. Det er jo ikke fordi de giver stylepoints eller noget som helst, de giver bare det at jeg kigger ned på hende nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *